Header Image

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

YURT – Sağlık Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Yiğit mesajında; Dünyayı ve dolaylı olarak ülkemizi etkisi altına alan Corona Virüsü nedeniyle bu bayramın belki de yaşamımız boyunca ilk kez bir bayram sabahında sevdiklerimizle sofralarda bulaşamayacak, dostlarımızı kucaklayamayacak, büyüklerimizin ellerini öperek hayır dualarını alamayacağız. Ama bu bayramda karantinada bize şunu da öğretecek birbirimizi göremesek de gönüllerimizin bir olduğunu, birliğin beraberliğin sandığımızdan çok daha kıymetli olduğunu. Bu bayramda ayrı olsak ta, ileride birlikte geçireceğimiz çok güzel günlerimizin olacağına da hiç şüphemiz yoktur.
YİĞİT; Bu bayramda ayrı olsak ta belki sarılıp bayramlaşamayacağız ama büyüklerimizin ellerinden, kıymetli miniklerimizin gözlerinden sevgiyle öpüyor, Tüm İslam Âlemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor. Yeniden bir arada olacağımız nice bayramlara.“Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.”

YURT – Sağlık Sen
Basın Bürosu